2016. május 25., szerda

" Ne dobj ki semmit " sült krumpli

Maradékhasznosító recept, egyszerű és finom :)


Hozzávalók(2 – 3 személy részére): 10 – 12 maradék főtt krumpli, 1 hagyma, 1 kápia paprika, 5 dkg szalonna, 1 tömlős olvasztott sajt, 5 dkg vaj, só, friss kapor.
Elkészítése: Egy hőálló tájat kivajazunk, elhelyezzük benne a meghámozott, félbe vágott krumplit, megsózzuk, minden krumplira teszünk egy kis darabka vajat, nyomunk egy kis olvasztott sajtot, ráhelyezünk egy – egy karika hagymát és paprikát, egy kis kocka szalonnát. Előmelegített sütőben pirosra sütjük, megszórjuk a finomra vágott kaporral.

1 megjegyzés:

csipike írta...

Nagyon finom lehet így megpakolva! A héjában sültet is imádom.