2017. március 27., hétfő

Kétsajtos zöldhagyma saláta

Egy finom kis saláta zsenge zöldhagymából, nagyon, de nagyon finom :)


Hozzávalók (2 személy részére): 8 szál zöldhagyma, 6 hónapos retek, 2 gomba, 10 dkg gouda sajt, 10 dkg camambert sajt, kis csokor zöldpetrezselyem, só, 2- 3 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál almaecet, 2 - 3 szelet barna kenyér.
Elkészítése: A zöldhagymát csíkokra vágjuk, a retket felkarikázzuk, a gombát vékonyra szeleteljük. A gouda sajtot apró lyukú reszelőn lereszeljük, a camambertet kockákra vágjuk. Mindezt egy tálba helyezzük, sózzuk, megöntözzük az olívaolajjal és az almaecettel, rászórjuk a finomra aprított zöldpetrezselymet. A kenyeret megpirítjuk, falatnyi kockákra vágjuk, a saláta mellé kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések: