2017. augusztus 22., kedd

Kukoricás tonhalsalátával töltött krumpli

Kedvenc :)

Hozzávalók (2 személy részére): 4 nagyobb krumpli. A tonhalsalátához: 20 dkg konzerv tonhal (lecsöpögtetve), 10 dkg konzerv kukorica, 5 dkg konzerv vesebab, 1 kisebb hagyma, 3 evőkanál majonéz, só, bors, zöldpetrezselyem, ízlés szerinti chilipehely.

Elkészítése:A tonhalat alaposan lecsöpögtetjük, villával kissé összetörjük, hozzáadjuk a leszűrt kukoricát, vesebabot, finomra aprított hagymát, a majonézt, fűszerezzük a sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel, chilipehellyel, jól összeforgatjuk, tálalásig a hűtőben tároljuk. 
A krumplit 200 fokra melegített sütőben kb 40 perc alatt héjában megsütjük, kereszt alakban bevágjuk, kissé kinyítjuk, megtöltjük a kukoricás tonhalsalátával, azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: